Zondag
8 September 2024

Deelnemen

We zien je aan de start!
Op zondag 8 september is het weer zover, dus train de komende maanden lekker door en maak je klaar voor het gezelligste hardloopevenement van het jaar! Enschede staat op het punt om overspoeld te worden door de onweerstaanbare energie van duizenden hardlopers én hun supporters.

We zien je aan de start!

Beeld je in: lopers uit alle windstreken komen samen in het fantastische Volkspark dat dit jaar haar 150e verjaardag viert. Fijne beats vullen de lucht en lachende gezichten omringen je, terwijl je je voorbereidt op jouw start. Dit is niet zomaar een hardloopwedstrijd; dit is een feest op hardloopschoenen!

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent, of een beginner die de eerste stappen zet in de wereld van hardlopen, de Singelloop Enschede is voor iedereen. Deelnemen is niet alleen een sportieve uitdaging, maar vooral een kans om samen met duizenden andere hardloopfans te genieten van een dag vol positieve vibes.

Op de singels loop je iedere 500 m langs een (live-)muziekpunt en word je aangemoedigd door enthousiaste supporters. Ze geven je high-fives en soms net dat extra zetje in de rug als je het even zwaar hebt. Enschede loopt uit en zorgt voor nóg meer gezelligheid onderweg, zodat jij een onvergetelijke ervaring hebt.

En laten we niet vergeten: na de finish wacht er een een toffe afterparty op je in het Volkspark. Dans je vermoeidheid weg op de beats van live-muziek, deel je (hardloop)verhalen met medelopers en geniet vooral ook van een lekker hapje of drankje, terwijl je kind(eren) sporten en bewegen in de Sportzone en Kidszone! Bij de Singelloop Enschede draait het niet alleen om de wedstrijd, maar ook om het vieren van jouw overwinning, groot of klein.

Enthousiast geworden? Dat snappen wij wel! De inschrijving opent zaterdag 20 april. Sluit je aan bij dit sportieve hardloopfeestje en beleef het gezelligste hardloopevenement van Oost-Nederland. Deze run is niet zomaar een race; het is een feest dat je niet wilt missen!

WAT IS HET
PARCOUR?

PARCOURS >

WAT ZIJN DE
STARTTIJDEN?

STARTTIJDEN >

WAT IS MIJN
EINDTIJD?

UITLSLAGEN >

WAAR STAAN DE
FOTO'S?

FOTO'S >

Deelnemen

Deelnemen

Informatie

Informatie

Over ons

Over ons