Zondag
8 September 2024

MAZARS

Bedrijvenloop

Teamspirit, daar draait het om!

Train samen met je collega’s voor de Mazars Bedrijvenloop (8 km of 16 km) en zet een mooie teamprestatie neer!

Voor welke afstand gaan jullie?

Nieuw! 5 Engelse Mijl (8 km) of 10 Engelse Mijl (16 km)

Zien we jou en je collega’s op zondag 8 september ook aan de start van de Mazars Bedrijvenloop? Of je nu beginnende loper bent of al een paar (halve) marathons op je naam hebt staan: de bedrijvenloop is echt voor iedereen, want naast de 5 Engelse Mijl (8 km) kun je dit jaar voor het eerst ook als bedrijventeam inschrijven voor de 10 Engelse Mijl (16 km).

Teamspirit

Natuurlijk is het leuk om met je bedrijventeam in de top 3 te eindigen, maar bij de Singelloop gaat het vooral om teamspirit! Door tips met elkaar te delen, samen te trainen en samen een sportieve prestatie neer te zetten, versterk je het teamgevoel. En daarbij werk je ook nog eens aan een gezonde leefstijl. Deelnemen aan de Mazars Bedrijvenloop is een leuke manier van teambuilding en van werken aan een vitale organisatie. En dát draagt weer bij aan een positievere en meer samenhangende werkomgeving. Win-win dus!

feestje op de singels en in het park

Wedden dat je niet alleen in het Volkspark kunt rekenen op high fives, maar zeker ook op de singels?

De Singelloop Enschede is namelijk één van de grootste en gezelligste hardloopevenementen van Oost-Nederland. Naast al die enthousiaste supporters onderweg zorgen ook bands en dj’s iedere 500 m voor een fijn sfeertje en snelle beats. En ook na de finish wacht er een hoop gezelligheid op je in het Volkspark! Wat dacht je van livemuziek, een lekker hapje of drankje en allerlei activiteiten voor je kind(eren) in de Sportzone en Kidszone!

winnaars voorgaande edities

Winnaars 2023
Als gevolg van de aangepaste Singelloop i.v.m. de hitte is er geen teamuitslag 2023.

Winnaars 2022
1. Bond3D – team 3 (1:29:54)
2. Politie – team 1 (1:30:50)
3. Gemeente Enschede – team 1 (1:33:44)

DEELNEMENDE TEAMS

PRAKTISCHE INFORMATIE

Inschrijven voor de Mazars Bedrijvenloop kan tot en met vrijdag 30 augustus.

Na inschrijving ontvang je per mail de bevestiging en een persoonlijke code voor jullie bedrijventeam-account. Na activatie van je account vul je de overige gegevens van je team(s) in. Dit doe je uiterlijk vrijdag 30 augustus; na 30 augustus kun je zelf geen wijzigingen meer doorvoeren.

Wil je na 30 augustus nog iets wijzigen, mail dan naar [email protected]

Wedstrijdlopers met licentie Atletiekunie
Heb je een wedstrijdlicentie en wil je ook in het individuele eindklassement opgenomen worden? Schrijf je dan in met je team én mail zo snel mogelijk je licentienummer en gekozen afstand naar [email protected].

Wedstrijdlopers starten in een speciaal wedstrijdvak vooraan.

Is na-inschrijving mogelijk?
Nee, na-inschrijven is helaas niet mogelijk.

€ 269,- voor het eerste team
€ 199,- voor het tweede team
€ 159,- vanaf het derde team

Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw.

Inbegrepen

 • Startnummer met voornaam (bij inschrijving vóór 16 augustus)
 • Tijdregistratiechip op startnummer
 • Medaille
 • Medaille graveren voor ieder teamlid
 • Bedrijfslogo op bedrijvenlooppagina + doorlink naar jullie bedrijfswebsite
 • Uitslag in Mazars Bedrijvenloopklassement
 • Mooie prijzen voor de drie snelste teams
 • Bedrijventeamfoto (digitaal) per organisatie
 • Bedrijventeam- en sponsorevent
 • Eeuwige roem
 • En niet te vergeten: een hele leuke teambuilding-activiteit, trotse collega’s en het positieve effect heeft dat het behalen van gezamenlijke sportieve prestaties heeft!

Optioneel

 • Bedrijvenlooparrangement (naborrelen met je team in de sponsor- en genodigdentent). Kosten: € 19,50 p.p. (excl. btw). Deelnemende bedrijven ontvangen hiervoor een uitnodiging. Vooraf aanmelden voor het arrangement is verplicht.
 • Gratis bedrijfstraining (maximaal 8 personen) aangeboden door Team LDPT Personal Training (aanbieding geldig t/m 31 januari 2025).

10:20 Koopmans Dubbele Singelloop (16 km)
10:20 Mazars Bedrijvenloop (16 km)
11:00
 Menzis Singelloop (8 km)
11:00 Mazars Bedrijvenloop (8 km)
12:50 Kidsrun groep 1 + 2
13:10 Kidsrun groep 3 + 4
13:30 Kidsrun groep 5 + 6
13:50 Kidsrun groep 7 + 8

Meedoen kan met één of meerdere teams: een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf lopers, werkzaam bij/gelieerd aan jullie bedrijf. Per bedrijventeam is één gastloper, die geen medewerker van/gelieerd aan het jullie bedrijf is, toegestaan.

De netto-eindtijden van de drie snelste lopers per team tellen mee voor het eindklassement.

De coördinator van jullie bedrijventeam(s) ontvangt in de week voorafgaand aan de Singelloop informatie over waar en wanneer jullie startnummers met speldjes opgehaald kunnen worden (voor al jullie teams in één keer).

Je ontvangt je startnummer dus via de persoon die jullie team(s) heeft ingeschreven.

In je startnummer zit een chip voor elektronische tijdregistratie verwerkt. Zorg ervoor dat je je startnummer op je borst bevestigt, niet op je rug.

Je eindtijd wordt gebaseerd op basis van je nettotijd: de tijdregistratie start op het moment dat jij over de startlijn loopt en stopt als je de finish passeert.

De netto-eindtijden van de drie snelste lopers per team tellen mee voor het eindklassement.

De uitslagen vind je dezelfde dag nog op onze website, op www.uitslagen.nl en via de uitslagenpagina van MyLaps.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Als deelnemer aan de bedrijvenloop start je vanuit een speciaal startvak voor bedrijventeams. De letter van jouw startvak staat op je startnummer gedrukt.

De startvakken zijn ruim opgezet en worden één voor één geopend. We maken gebruik van een zandloperstart, zodat je de ruimte krijgt om snel in je eigen tempo te lopen.

Bij de Menzis-boog start je jouw favoriete hardlooprondje!

Natuurlijk ontvangt iedere finisher die welverdiende en mooie Singelloop-medaille!

Medaille graveren
Inbegrepen bij deelname aan de Mazars Bedrijvenloop is het laten graveren van je medaille met naam + eindtijd. Op je startnummer staat een symbool gedrukt, waarmee je kunt aantonen dat graveren inbegrepen is.

Het parcours is geheel verhard. Je loopt met de klok mee (twee rondes in het geval van de 10 Engelse Mijl/16 km) over de binnenzijde van de Enschedese singels: van de Tubantiasingel naar de Boddenkampsingel, Lasondersingel, Laaressingel, Oliemolensingel, Hogelandsingel, Varviksingel, Getfertsingel, Pathmossingel en de Volksparksingel.

Het ‘vals plat’ maakt dat het een verraderlijk parcours is: het lijkt vlak, maar er zitten een aantal lichte stijgingen en dalingen in.

Heb je een wedstrijdlicentie en wil je ook in het individuele eindklassement opgenomen worden? Schrijf je dan in met je team én mail zo snel mogelijk je licentienummer en gekozen afstand naar [email protected].

Wedstrijdlopers starten in een speciaal wedstrijdvak vooraan.

Op zoek naar op maat gemaakte bedrijfsshirts of een gecertificeerde hardlooptrainer voor een bedrijfsclinic? Wij brengen je graag in contact met onze  shirtleverancier en/of clinic-trainers speciaal voor bedrijven! Stuur hiervoor een mail naar [email protected].

Water- en fruitposten
Onderweg kom je om de twee kilometer een waterpost tegen. Hier wordt uitsluitend water aangeboden, geen sportdrank. De verzorgingsposten zijn duidelijk herkenbaar door spandoeken over de weg. Bij iedere waterpost staan meerdere kramen achter elkaar.

Tip: stop niet direct bij de eerste tafel, maar loop door naar de tweede of derde tafel en voorkom een wegopstopping.

In de uitloopstraat in het Volkspark ontvang je naast water ook een dorstlesser en fruit.

Omkleden en douchen
Dit kan in de Pathmoshal (Veilingstraat 20, 7513 CZ Enschede). Deze sporthal ligt tegenover het Volkspark, aan de kant van de Volksparksingel en is op loopafstand van start/finish.

Toiletten
Er worden ruim voldoende toiletunits bij start en finish in het Volkspark geplaatst.

Bagage afgeven
Op de wedstrijddag kun je je bagage afgeven. De plek hiervoor is duidelijk zichtbaar in het Volkspark. Aan je startnummer zit een bagagelabel dat overeenkomt met je startnummer. Je bevestigt het label aan je bagage en haalt je tas na de finish op vertoning van je startnummer weer op.

Sportmassage
Sportverzorging Oost-Nederland verzorgt massages in het Volkspark. De massagetent is in het Singelloop-weekend goed herkenbaar.

EHBO
EHBO Enschede is aanwezig tijdens de Singelloop. De EHBO-tenten in het Volkspark zijn te herkennen aan de EHBO-vlaggen.

AED’s worden geleverd door Twente Hart Safe. De AED’s zijn zowel op het parcours als ook bij de EHBO in het Volkspark aanwezig.

WAT IS HET
PARCOURS?

WAT ZIJN DE
STARTTIJDEN?

WAT IS MIJN
EINDTIJD?

WAAR STAAN DE
FOTO'S?

Deelnemen

Deelnemen

Informatie

Informatie

Over ons

Over ons