Zondag
8 September 2024

Informatie

Wil jij je familie of vrienden aanmoedigen, ben je benieuwd wat er op 8 september allemaal in het Volkspark te doen is of wil je weer meten over de bereikbaarheid van Enschede? Je leest er hier meer over!

fanzone

Moedig je broer, zus, vriend, collegaatje, nichtje, moeder of buurman aan! Langs het parcours is er met iedere 500 m dj’s en bands overal gezelligheid. En in het Volkspark bouwen we tribunes op, zodat jij iedereen lekker kunt aanmoedigen. Maak een toffe finishvideo, geef die welverdiende high five en juich de longen uit je lijf. Ze hebben het verdiend, al die finishers!

horecazone

Even bijkomen na de Singelloop of van al dat aanmoedigen? Zin in een (gezond) hapje of drankje, terwijl je wacht tot je familie en vrienden gefinisht zijn? Dat kan! Je vindt verschillende lekkere tussendoortjes bij een van de food trucks of standjes in de Horecazone. Met fijne livemuziek op de achtergrond is dat pas echt genieten.

Kidszone

Of je kinderen deelgenomen hebben aan de Singelloop Kidsrun of niet: in het Volkspark kan voor of na het rennen nog lekker gespeeld worden! We bouwen ook dit jaar weer een toffe Kidszone op met verschillende springkussens, stormbanen, een mobiele klimwand, workshops cardio drums en nog veel meer leuke activiteiten. Ook FC Twente KidsClub en YoungReds zijn weer in het Volkspark aanwezig.

Sportzone

Hebben je kinderen nog meer energie over dan kunnen ze in de Sportzone op een leuke manier kennismaken met verschillende sporten en Enschedese verenigingen, zoals bijvoorbeeld judo, korfbal, free runnen of badminton.

live tracking met singelloop-app

Volg je vrienden en familie van start tot finish en download de Singelloop-app! De app is vanaf begin september beschikbaar in de Apple App Store of Google Play Store.

In de app vind je in de eerste week van september de startlijsten, kun je startnummers opzoeken en vind je na de Singelloop ook de uitslagen terug. De app is dus niet alleen handig voor deelnemers, maar zeker ook voor jou als supporter!

Blijf op de hoogte

We updaten je rondom bezoekersinformatie, activiteiten in het Volkspark, de afstanden, starttijden en het programma via onze website, social media-kanalen en nieuwsbrief. Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier aan om op de hoogte te blijven via de nieuwsbrief.

Vragen?

Bekijk onze FAQ’s als je nog vragen hebt. Staat je antwoord er niet tussen? Laat het ons weten via [email protected].

WAT IS HET
PARCOURS?

WAT ZIJN DE
STARTTIJDEN?

WAT IS MIJN
EINDTIJD?

WAAR STAAN DE
FOTO'S?

Deelnemen

Deelnemen

Informatie

Informatie

Over ons

Over ons