Cheque voor G-atletiek AC TION ’48

20 december 2023

Dit jaar stonden er voor het eerst meerdere deelnemers met een visuele beperking samen met hun buddy aan de start. In aanloop naar de Singelloop trainden ze enthousiast bij AtletiekClub TION in Enschede. Om de G-atletiek verder te brengen sloegen Bravo Beveiliging en Daniels Tandheelkunde de handen ineen; met maar liefst 119 lopers namen ze op 10 september deel aan de Singelloop. In samenwerking met Connecci haalden ze € 2000,00 op voor de G-atletiek bij AtletiekClub TION. Het bedrag werd onlangs overhandigd aan het bestuur van de vereniging.

AC TION ’48 heeft een eigen G-sport trainster en wil de G-atletiek verder uitbreiden. Ben jij of ken jij geïnteresseerde G-sporters, die onder begeleiding bij AC TION ’48 willen trainen? Stuur dan vrijblijvend een mail naar [email protected].

V.l.n.r.: Cindy Achterberg (Connecci), André Kerver (Running Blind-loper), Jan Davids (voorzitter AC TION ’48), Harry Loof (algemeen bestuurslid AC TION ’48), Shamiram Yilmaz (Daniels Tandheelkunde) en René Bouman (Bravo Beveiliging).

 

WAT IS HET
PARCOUR?

WAT ZIJN DE
STARTTIJDEN?

WAT IS MIJN
EINDTIJD?

WAAR STAAN DE
FOTO'S?

Deelnemen

Deelnemen

Informatie

Informatie

Over ons

Over ons